Betöltés... 0
Megoszt
Gardenia / Főoldal

Többet
rólunk

Gardenia
01

Bemutatkozunk

Tettrekész kertészmérnökcsapat vagyunk, amely a megrendelő elképzelésének eleget tesz. Engedje, hogy kertjét az Ön álomkertjévé varázsoljuk!

Célunk, hogy ügyfeleinknek kiemelkedő szolgáltatásokat nyújtsunk a kertészkedés területén. Kertjének tervezését és személyre szabását kínáljuk Önnek pontosan az álmai szerint! Szorgalmas kerti mérnökjeink több mint 7 éves tapasztalattal rendelkeznek, és készen állnak arra, hogy az Ön kertjének új életet adjanak!

Kerteket hozunk létre ügyfeleink számára a legmagasabb elvárásoknak megfelelően. Hisszük, hogy szolgáltatásaink igénybevétele után hosszú idő múltán is elégedettséggel tölti Önt el munkánk gyümölcse!

0
Befejezett rendelés
0
Ledolgozott óra
0
% elégedettség
Képgaléria
01.

Szolgáltatásaink

Számunkra minden megrendelés egyedi és különleges. Konzultáció után átalakítjuk a kertjét az Ön álomkertjévé!

Kertek megvalósítása


Kertkialakítás

01.
Több infót
  • Gardenia
  • Kertkialakítás

A kert teljes megvalósítása az első beszélgetéstől egészen a projekt sikeres befejezéséig. Kényelmes, időtlen, lélegzetelállító szabadtéri teret teremtünk az Ön számára, igény szerint akár tavacskával, sziklakerttel kiegészítve.

Kertek átalakítása


Az Ön kertjének teljes átváltoztatása

02.
Több infót
  • Gardenia
  • Kertátalakítás

Nem elégedett a kertjével? Szeretne változtatni a hangulatán? Szakértőink csapata pontról pontra egyeztet Önnel, majd létrehozza a megálmodott változást!

Öntözőrendszerek


Öntözőrendszerek és tartozékaik

03.
Több infót
  • Gardenia
  • Öntözőrendszerek

Az öntözőrendszerek mérhetetlenül fontosak a kert hosszú élettartama szempontjából. Ezeket a rendszereket a legjobb áron kínáljuk. Testreszabhatóság, szakembereink által való telepítés – az öntözőrendszer egész éves karbantartását is biztosítjuk a jövőben!

Egész éves karbantartás


A kert egész éves karbantartása

04.
Több infót
  • Gardenia
  • Karbantartás

Szolgáltatásaink igénybevétele után egész éves karbantartási szolgáltatást kínálunk! Legyen szó öntözőrendszerek szervizeléséről, virágágyak felfrissítéséről vagy egyéb kiegészítőkről, Ön és álmai kertje számíthatnak ránk!

02.

Miért éppen mi?

KERTEK LÉTREHOZÁSA
100%
KERT ÁTALAKÍTÁS
100%
VÍZELEMEK IMPLEMENTÁCIÓJA
100%
EGÉSZ ÉVES KARBANTARTÁS
100%
ELÉGEDETT ÜGYFELEK
100%
04.

RÓLUNK MONDTÁK...